Sportmassage

De term sportmassage wordt gebruikt als verzamelnaam voordiverse verrichtingen die sportmasseurs toepassen opsporters om hen een bestendige of betere sportprestatie telaten leveren of om hen te helpen bij het herstel na eenblessure.
Een sportmassage zorgt voor een sneller herstel van despieren na een sportieve prestatie. Daarnaast is eensportmassage effectief als voorbereiding op een wedstrijd ofeen fysiek zware prestatie. Sportmassage voorkomt blessures,herstelt de spieren sneller na een sportieve prestatie,ontspant de spieren en stimuleert de bloed- enlymfecirculatie.

Pijntherapie

Quantum Tharapie is een techniek uit Amerika die sinds enkele jaren bekend is in Nederland. De therapie gebaseerdop zelfgenezend vermogen van het lichaam. Pijnklachten verminderen of verdwijnen direct.
Ieder lichaam (mens , dier of plant ) heeft een trilling. Deze kan met behulp van bepaalde technieken geactiveerd worden. Volgens deze therapie heeft een gezond lichaamheeft een‘hoge' trilling. Als je ergens een problemen hebt dan is de trilling 'laag' en veroorzaakt pijn.
Gebleken is dat jouw trilling onbewust, maar na oefening ook bewust, overgegeven en -genomen kan worden. (Als jeverdrietig bent, dan heb je een lage trilling, en mens die "met je meeleeft" neemt jou lage trilling over en ookzijn/haar trilling gaat omlaag.)
Iedereen kan zijn eigen energie verhogen en zelf genezen. Een Quantum Touch therapeut verhoogt zijn eigen trilling (dmv ademhalingstechnieken) en kan de energie sturen. Een lichaam dat problemen heeft neemt deze energie over engeneest zichzelf. Tijdens een sessie (duurt ongeveer20-30- minuten) leer je jezelf jouw pijn in de gaten te houden. Zonder pijnstillers , met mijn of iemand anders’ hulp.
Je kunt daarna jezelf proberen te genezen.