Cursus gezichtsfitness

De cursus gezichtsfitness kan je niet alleen individueel, maar ook in kleine groepen volgen. Je kunt een cursus boeken voorjezelf of met vrienden.
De cursus bestaat uit:

  • les 1: Anatomie van het gezicht, veranderingen tijdens het ouder worden. Oefeningen voor de juiste positie van het hoofd, het verbeteren van gezichtscontouren en voorkomen van eendubbele kin.
  • les 2: Lymfedrainage zelf-massage vermindert de zwelling van het gezicht en de ogen in de ochtend en verbetert de kleur vande huid.
  • les 3: Oefening tegen dubbele kin en tegen rimpeltjes rond de mond en het voorhoofd.
  • les 4: Instructie en oefening om de rimpels rond de neus en oogleden te verminderen en een oefening voor de ogen.
  • les 5: Elementen van zelf-massage van weefsel in het gezicht
  • les 6: Vacuüm zelf-massage met cosmetische cup's.

Estetische gezichtspatching

Esthetische gezichtpatching, is een nieuwe werkwijze voor het gladstrijken van rimpels. en vermindering van dezwelling van het gezicht. Groot voordeel: Je hoeft zelf niks te doen!
Je kan de patching 's avonds laten aanbrengen en in de ochtend wordt je dan aangenaam verrast met een mooi en stralend gezicht waar de rimpels op het voorhoofd, tussende wenkbrauwen en rond de ogen sterk zijn afgenomen.
Patching kan worden gebruikt tijdens de nacht of zelfs enkele uren voor een belangrijke gebeurtenis of een weekend.
Door op een bepaalde manier tape op het gezicht teplakken, kun je gespannen spieren in het gezicht oprekken.Voor iedere spier wordt een stuk tape op een specifiekemanier aangebracht. Daardoor krijgt de spier geen kans omsamen te trekken en daardoor rimpels te maken. Esthetische patching kan worden toegepast bij het verminderen van rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, neus en mond. Ook kan het ingezet worden ter verbetering van de contouren van het gezicht.

Splitmassage

Veel rimpels in het gelaat ontstaan door het samentrekken van spiertjes vlak onder de huid (de mimische spiertjes). Na 25 jaar en meer regelmatig gebruik ontspannen de spiertjes niet meer. Daardoor blijven rimpels dan zichtbaar in de huid, zelfs ook wanneer deze spiertjes schijnbaar niet worden gebruikt. Tot nu toe kon men dit probleem oplossen met behulp van Botox.
Een Botox-behandeling maakt de spieren los, dat helpt rimpels te verzachten en te voorkomen. Maar....Afhankelijk van de sterkte van uw spieren en de behandelde zone blijft het resultaat maar 3 tot 6 maanden zichtbaar. En wat dan? Alweer naar de Botoxspecialist toe?
Ik bied een nieuw alternatief voor botox.
Een kuur van 8-10 sessies. Het is een combinatie vanbindweefselmassage, vacuummassage, en intra orale massage.
Na de kuur bent u van alle gezichtsproblemen af. Voor eenblijvend effect hoef u niet naar een specialist terug te keren.
Ik leer u bepaalde oefeningen die u af en toe kan doen omuw spieren te ontspannen en zo altijd een jonger engezonder uitziend gezicht te hebben